Το συσκευαστήριο

Από το Τρίκερι του Πηλίου στην Κυψέλη της Αίγινας για να διασφαλιστεί πως το πολύτιμο υγρό, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο «αλάδανο» θα συσκευαστεί υποδειγματικά, όπως του αξίζει.

Ο Ελληνοελβετός Φιλίπ Πόλι, πρεσβεύει τις ίδιες αρχές και αξίες με τον Άρη και τις εφαρμόζει καθημερινά στο state of the artβιολογικό του συσκευαστήριο. Στη Philippos Hellenic Goods, με ανοξείδωτα εργαλεία, το λάδι συσκευάζεται παρουσία του ενδιαφερόμενου, που έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει όλη τη διαδικασία μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο με τζάμι, όπου ελέγχεται συνεχώς η πορεία του λαδιού. Αφιλτράριστο και σε θερμοκρασία 18οC καταλήγει σε αποστειρωμένα μπουκάλια, έτοιμο, νόστιμο, ασφαλές, για κατανάλωση.